Vår VD Mikael Forsberg tar sig an nya utmaningar och går vidare i sin karriär. Vi önskar honom all lycka. Vi är igång med rekrytering av en ny VD till Staffanstorps Centrum AB.

För VA-debitering och eldebitering kan vi nu erbjuda en enkel lösning för digital fakturadistribution.

Vad är en ePostfaktura?
ePostfaktura är ett bra val för företag som inte vill ha pappersfakturor men inte heller vill eller kan sätta upp ett Svefakturaflöde. Företaget får fakturan mailad till en e-postadress som företaget själv väljer.

Hur anmäler jag mig för ePostfaktura?
Företaget anmäler sig för ePostfaktura genom att kontakta kundtjänst på Staffanstorps Centrum AB, telefon 046-280 43 00 eller via mail staffanstorps.energi@staffanstorpsenergi.se.
Telefontid: måndag till fredag, klockan 08.00-16.00. Lunchstängt 12.00–13.00.

Uppgifter till anmälningen
När företaget anmäler sig för ePostfaktura ska följande uppgifter anges:

  • Företagets namn
  • Kundnummer (gäller VA-debitering)
  • Organisationsnummer (gäller eldebitering)
  • E-postadress dit fakturan ska mailas (bör vara en e-postadress som nås av flera personer hos mottagaren alltså en så kallad gruppbrevlåda)

Test e-post
När företaget har anmält sig för ePostfaktura kommer ett testmail att skickas till mottagarens e-postadress. Testet görs för att verifiera att e-post når fram till aktuell mottagare och bekräfta att angiven e-postadress är korrekt samt att e-post som skickas från tjänstens e-postsystem (noreply@epostfaktura.nu) inte stoppas i mottagarens e-postsystem.

 

Kundtjänst
Staffanstorps Centrum AB

För VA-debitering och eldebitering erbjuder vi nu möjligheten att få en e-faktura istället för en pappersfaktura. En e-faktura innebär att vi skickar fakturan till din internetbank.

Genom att skaffa e-faktura bidrar du till en bättre miljö genom minskad pappershantering men det finns fler fördelar.

  • Det blir enklare att betala genom att alla uppgifter redan är ifyllda, dvs. inga krångliga OCR-nummer eller referenser behöver anges.
  • Du har tillgång till din e-faktura i 18 månader i din internetbank.
  • Det är enkelt att ta emot och betala e-fakturor var man än befinner sig i världen.

Här kan du läsa mer om e-faktura och om hur du anmäler dig.

 

Välkommen med din anmälan!